Статии

Вече имаме онлайн магазин

veche-imame-onlajn-magazin

football jerseys
dallas cowboys jersey
football jerseys
women’s human hair wigs
sex toys for men
nike air jordan 4 black canvas
Human Hair wigs
dallas cowboys jersey
nfl seahawks
adidas running shoes
nike air jordan sale
human hair wigs
nike air max men
nike air max mens shoes
nfl tshirt
 

Автоморга - Бургас, за нас

От 15 ноември 2014 год. АВТОМОРГА – Бургас пуска в действие  новият ни съвременен онлайн магазин.
Интернет платформата е от най-съвременен и модерен тип и осигурява на клиентите ни бързо и удобно пазаруване с автоматично издаване на проформа фактури и автоматично изчисляване на отстъпки и други промоции. Удобното и структурирано търсене повишава комфорта на клиента.

Екипа на АВТОМОРГА – Бургас ще полага постоянни грижи и поддръжка, за да направи онлайн магазина ни най-удобното място за пазаруване на евтини и качествени резервни части за вашите автомобили, микробуси, камиони и всичко, което е на колела.

АВТОМОРГА – Бургас е на пазара от 2009 година. Разполагаме с най-съвременна материално-техническа база, необходима за разкомплектоване и транспортиране на старите автомобили. Предлагаме избор от над 100 000 авточасти, гуми, джанти и аксесоари на склад.

Обект на дейност на фирмата е изкупуване на автомобили, продажба на едро и дребно на авточасти, изкупуване на черни и цветни метали. Предлага извозване на стари автомобили и съдействие за дерегистрация. Рязане и разкомплектоване на стари автомобили на мястото, където се намират.

Основната идея на АВТОМОРГА – Бургас е да предложи лесен и удобен начин за пазаруване и доставка, предлагайки качествени авточасти на максимално ниски цени.

При покупка на едро или за редовни клиенти правим ценови отстъпки за целия ни асортимент от стоки. Плащанията могат да се осъществят в брой или с наложен платеж.

• Активно на пазара с авточасти от 5 години.
• Изкупуваме автомобили, камиони, черни и цветни метали.
• Части внос от Западна Европа с гарантиран произход и качество.
• Разполагаме с голямо разнообразие от всякакви модули за ходова част, предни и задни мостове и др., оригинални амортисьори, всичко в перфектно състояние!
• Бензинови и нафтови помпи и всякакви други детайли, елементи и аксесоари. Богат асортимент.
• Разполагаме с голям склад за всички масово използвани автомобили.
• Разполагаме с части и аксесоари за много рядко срещани автомобили.
• Рязане и разкомплектоване на място по желание на клиента

Изкупуваме коли, автомобили, джипове, бусове, камиони годни за части! Ако имате автомобил, който искате да продадете за части просто трябва да ни се обадите! Изкупуваме катастрофирали, горели, тотална щета или с проблемна документация! Всички марки и модели!

При необходимост осигуряваме транспорт.

Части внос от Западна Европа с гарантиран произход и качество. Разполагаме с голямо разнообразие от всякакви модули за ходова част, предни и задни мостове и др., оригинални амортисьори, всичко в перфектно състояние!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *