Автоморга - Бургас, за нас
Автоморга - Бургас, промо банер 1

АВТОМОРГА – Бургас е на пазара от 2009 година. Разполагаме с най-съвременна материално-техническа база, необходима за разкомплектоване и транспортиране на старите автомобили. Предлагаме избор от над 100 000 авточасти, гуми, джанти и аксесоари на склад.

Обект на дейност на фирмата е изкупуване на автомобили, продажба на едро и дребно на авточасти, изкупуване на черни и цветни метали. Предлага извозване на стари автомобили и съдействие за дерегистрация. Рязане и разкомплектоване на стари автомобили на мястото, където се намират. Асортиментът ни включва и всички необходими инструменти за обслужване на автомобила, включително мултифункционалния инструмент (в украински мультитул). С него можете да ремонтирате автомобила си навсякъде.

Основната идея на АВТОМОРГА – Бургас е да предложи лесен и удобен начин за пазаруване и доставка, предлагайки качествени авточасти на максимално ниски цени.

Автоморга - Бургас, промо банер 2

При покупка на едро или за редовни клиенти правим ценови отстъпки за целия ни асортимент от стоки. Плащанията могат да се осъществят в брой или с наложен платеж.

• Активно на пазара с авточасти от 5 години.
• Изкупуваме автомобили, камиони, черни и цветни метали.
• Части внос от Западна Европа с гарантиран произход и качество.
• Разполагаме с голямо разнообразие от всякакви модули за ходова част, предни и задни мостове и др., оригинални амортисьори, всичко в перфектно състояние!
• Бензинови и нафтови помпи и всякакви други детайли, елементи и аксесоари. Богат асортимент.
• Разполагаме с голям склад за всички масово използвани автомобили.
• Разполагаме с части и аксесоари за много рядко срещани автомобили.
• Рязане и разкомплектоване на място по желание на клиента

Автоморга - Бургас, промо банер 3

Изкупуваме коли, автомобили, джипове, бусове, камиони годни за части! Ако имате автомобил, който искате да продадете за части просто трябва да ни се обадите! Изкупуваме катастрофирали, горели, тотална щета или с проблемна документация! Всички марки и модели!

При необходимост осигуряваме транспорт.

Части внос от Западна Европа с гарантиран произход и качество. Разполагаме с голямо разнообразие от всякакви модули за ходова част, предни и задни мостове и др., оригинални амортисьори, всичко в перфектно състояние!

Благодарим на всички наши клиенти за оказаното ни доверие!

Валентин Василев
Управител